Bent u op zoek naar een chiropractor in Delft? Bij het Rug Medisch Centrum helpen wij dagelijks mensen uit de hele regio om van hun klachten af te komen. Dit zijn klachten zoals rugpijn, nekpijn, een tennisarm, maar ook kan het zijn dat een chiropractor de oplossing is voor duizeligheid of bekkenklachten. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op, we vertellen u graag over onze effectieve behandelwijze waar mensen vanuit heel Zuid-Holland naar ons toekomen!

Waarom kiezen voor een chiropractor? 

De wervelkolom is een ontzettend belangrijk onderdeel van ons lichaam. Een groot deel van de klachten aan bijvoorbeeld de nek en rug ontstaan hier. Maar u kunt ook last krijgen hoofdpijn, de schouders en andere gebieden van het lichaam wanneer er iets mis is met de wervelkolom. In veel gevallen ontstaan deze klachten door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom. Het is onze taak om dit te herstellen. Onze behandelwijze is hier dan ook helemaal op gefocust. In een aantal behandelingen zorgen wij ervoor dat uw klachten verminderen en verdwijnen. 

Hoe gaan wij te werk?

Om ervoor te zorgen dat de behandeling zo goed mogelijk aansluit op uw klachten is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat de oorzaak is. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek, tijdens dit gesprek zullen we uw klachten en gezondheid bespreken, dit duurt ongeveer 30 minuten. Vervolgens kunnen we starten met het onderzoek. Hierbij zullen we kijken of er iets mis is met het zenuwsysteem, dit doen we met onze thermoscan. Ook kan het zijn dat we röntgenfoto’s laten maken.

Wanneer de diagnose is gesteld, weten we wat de volgstappen zullen zijn. We zullen de klachten op effectieve wijze behandelen. Dit doen we door middel van verschillende druktechnieken. Hierdoor worden beklemmingen verholpen en de wervelkolom weer in balans gebracht. De vervolgbehandelingen duren meestal ongeveer 15 minuten. Mochten wij u niet verder kunnen helpen, zullen wij u doorverwijzen naar de huisarts.

Afspraak maken met een chiropractor in de regio Delft?

Wilt u ook van uw klachten af komen? Wij helpen u hier graag bij! Als het nodig is, kunnen wij u zelfs behandelen in het weekend. U kunt ons mailen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen 015 310 0606 voor het maken van een afspraak.