De hulp inschakelen van een Chiropractor in Zoetermeer? Wij helpen u graag van uw klachten af! Of het nu gaat om nek, rug of schouderpijn, de kans is groot dat een chiropractor de juiste oplossing kan bieden. Veel van deze klachten ontstaan namelijk doordat de wervelkolom uit balans is. Een chiropractor is erin gespecialiseerd om dit te herstellen. 

Een goede uitlijning van de wervelkolom zorgt ervoor dat de klachten zullen verminderen en/of verdwijnen. Na een aantal behandelingen zult u zich een stuk beter voelen! Bij ons kunt u in een aantal dagen al terecht, zodat u snel van de pijn af bent! Het is zelfs mogelijk om een behandeling te krijgen in het weekend.

Behandeling door een chiropractor Zoetermeer

Bij het Rug Medisch Centrum, hebben wij verschillende effectieve behandelwijze gecreëerd. Hierdoor kunnen mensen met allerlei klachten bij ons terecht. Veel mensen verbazen zich over het succes van de behandelingen en het verdwijnen van de klachten. Wij vertellen graag iets meer over onze werkwijze.

Het eerste consult

We zullen altijd beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek, bespreken we wat uw klachten zijn en wat mogelijke oorzaken kunnen zijn. Vervolgens gaan we onderzoeken hoe de klachten ontstaan. Dit doen we op verschillende manieren. Door middel van een chiropractisch onderzoek en orthopedische en neurologische testen gaan we kijken wat de oorzaken zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de thermoscan. Hiermee wordt een warmtescan gemaakt van de wervels. We kunnen hierdoor op een snelle en veilige wijze de oorzaak van de klachten achterhalen. Tijdens het eerste consult zullen we indien mogelijk ook altijd een eerste behandeling uitvoeren.

Vervolgbehandelingen 

Na het eerste consult zijn er nog een aantal vervolgbehandelingen nodig. Deze behandelingen duren ongeveer een kwartier. In de meeste gevallen zullen de klachten minder worden en uiteindelijk ook verdwijnen na een aantal behandelingen. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat de klachten niet terugkomen. Daarom is het verstandig om af en toe nog eens een preventieve check te doen. We zorgen er dan voor dat kleine afwijkingen en klachten direct verholpen worden en niet erger worden.

 

Wilt u ook de hulp van een chiropractor in de regio Zoetermeer? Neem dan contact op met het Rug Medisch Centrum, al jarenlang helpen wij mensen om van hun klachten af te komen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 015 310 0606 of het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..